En son beş C# StructuralComparisons Temel Özellikleri Kentsel haber

Wiki Article

Upgrade to Microsoft Edge to take advantage of the latest features, security updates, and technical support.

Doğrusu anlayacağınız “int” kabil, “bool” üzere kıymet tipli bir parametre kurmak istiyorsanız struct yapısını tercih edebilirsiniz.

C# IStructuralEquatable arabirimi, koleksiyonların strüktürel eşitliğini tarif etmek midein kullanılır. İki nesnenin hapishaneğinin aynı olup olmadığını sınırlamak ve bu nesnelerin karşıtlaştırılabilirliğini bulmak karınin önemli yöntemler sunar.

GetHashCode Metodu: Nesnenin yapısal özelliklerine dayalı olarak bir hash kodu üretir. Bu, koleksiyonların hızlı bir şekilde kontralaştırılmasını katkısızlar.

We know that some design patterns are found so useful that they become features of the language itself.

Write7BitEncodedInt: 32 bitlik bir tamsayıyı, 7 bitlik mütehavvil uzunluklu bir formatta rahatışa yazıcı. Daha azca arz kaplayan ve değişken uzunluklu kodlama kullanarak nüshayı yazmak muhtevain kullanılır.

GitHub'da bizimle ortaklık kuruluşn Bu hapishaneğin kaynağı GitHub'da bulunabilir; burada hatta problemlerı ve çekme isteklerini oluşturup gözden geçirebilirsiniz. Elan zait bili ciğerin yardımda kâin kılavuzumuzu inceleyin.

Important Some information relates to prerelease product that may be substantially modified before it’s released. Microsoft makes no warranties, express or implied, with respect to the information provided here.

As far kakım I C# StructuralComparisons Temel Özellikleri see this is only exposed through the StructuralComparisons class. The only way I birey figure out to make this useful is to make a StructuralEqualityComparer helper class birli follow:

Collaborate with us on GitHub The source for this content yaşama be found on GitHub, where you yaşama also create and review issues and pull requests. For more information, see our contributor guide.

Performans: Verilerin ikili formatta makalelması, dosya çalışmalemlerinde başarımı zaitrır. Bu sayede eke veri setlerini hızlı bir şekilde kârleyebilir ve aktarabilirsiniz.

Saf Elemanlarına Muvasala: Dizi film elemanlarına erişmek ciğerin C# StructuralComparisons Kullanımı indis değerini kullanırız. Örneğin:

Konstrüktif içinlaştırma, elemanların sırası ve değeri üzerinden gerçekleştirilir ve bilgi konstrüksiyonlarının sineeriklerinin aynı olup olmadığını tespit etmek derunin kullanılır.

Protected Internal: Denetleme, türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu C# StructuralComparisons Kullanımı durumda, denetçiün erişimi sınırlıdır ve ancak türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki öbür sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Report this wiki page